Museum Nairac - Agenda - Aktiviteiten - Concert op 11 mei om 19.30 uur

Concert op 11 mei om 19.30 uur

 

Barok ensemble ‘Chocolaatjes bij de thee’ speelt een verzameling vrolijke noten in Museum Nairac 

 

Op woensdagavond 11 mei 19.30 uur treedt het inmiddels bekende Barok ensemble ‘Chocolaatjes bij de thee’ op in Museum Nairac. Speciaal voor de tentoonstelling ‘1,2,3…veel! Barneveld verzamelt’ presenteert het ensemble een zeer grote verzameling noten, die samenkomen in schitterende barokmuziek. 
 
‘Chocolaatjes bij de thee’ zal de luisteraars verrassen met sprankelende muziek, van componisten uit de achttiende eeuw. Speciaal voor deze avond heeft het ensemble ‘Chocolaatjes bij de thee’ een verzameling toegankelijke en vrolijke sonates voor u bijeengebracht, waarvan u tijdens een informeel muziekavondje kan genieten. Zo laat Age Hoekstra, de hoboïst van het ensemble in een sonate van Johan Gottlieb Graun een zeldzaam instrument horen: de oboe d’amore, iets donkerder getint dan de gewone hobo. Verder staan o.a. Jean Baptiste Loeillet en en Johann Christian Schickhardt op het programma. 
 
De Chocolaatjes bestaan sinds 2010 en willen met deze naam hun plezier in het musiceren benadrukken. Het ensemble speelt op kopieën van historische instrumenten, museumstukken uit Leipzig en Brussel. Het ensemble bestaat uit een altblokfluit, hobo/oboe d’amore, viool, klavecimbel, violoncello/viola da gamba. Het beloofd een bijzondere avond te worden in het Barneveldse Museum Nairac. Komt u ook genieten van ‘Chocolaatjes bij de thee’? 
 
Reserveer nu uw kaarten via: rsvp@nairac.nl of telefonisch via 0342-415666. 
 
Waar: Museum Nairac, Brouwerstraat 1, 3771 HA Barneveld 
Wanneer: woensdag 11 mei 19:30 uur 
Kosten: € 7,50 per persoon inclusief koffie of thee; 
Vrienden van het museum krijgen € 2,50 korting.

Adres en Route


Museum Nairac
Brouwerstraat 1
3771 HA Barneveld
T. 0342-415666
E. info@nairac.nl
R. Uitgebreide routebeschrijving
Volg ons ook op