Museum Nairac - Agenda - Aktiviteiten - Chocoworkshop op 3 januari 2018

Chocoworkshop op 3 januari 2018

Kerstvakantie tip | workshop chocolade in een Barnevelds Jasje

Het is alweer bijna zover: kerstvakantie! De kerstvakantie staat traditie getrouw in het teken van gezelligheid, warmte en lekker eten. Kom lekker naar binnen, in de kerstvakantie kun je bij Museum Nairac aan een hele smakelijke workshop mee doen! 

De komende maanden staat Museum Nairac in het teken van eten, want de tentoonstelling 'Food! Eten in de kunst en design van nu' is nog t/m 3 maart 2018 te zien. Gehaakt eten, schilderijen van eten en servies dat weg lijkt te lopen, er valt van alles te zien. Je zou er zo trek van krijgen! Daarom organiseren wij in de kerstvakantie een hele smakelijke workshop. 

Op woensdag 3 januari 2018 is Choco en Zo, een foodspecialiteitenwinkel vol heerlijke chocolade in het centrum van Barneveld, te gast in het museum om een workshop te verzorgen. Een workshop om je vingers bij af te likken!

Weet jij eigenlijk hoe chocolade wordt gemaakt en wat je er allemaal mee kunt? Christa van Choco en Zo vertelt je er van alles over. Daarna ga je zelf aan de slag. Kun jij uit een chocoladereep een echt Barnevel dse kip of ei snijden? Vervolgens ga je deze nog versieren en mag je het mooie en heerlijke eindresultaat mee naar huis nemen. Jij komt toch ook mee doen met deze leuke en vast wel de lekkerste workshop in de kerstvakantie?  
 
Voor wie:
Van 4 t/m 99 jaar, echt een workshop voor de hele familie

Wanneer:
Woensdag 3 januari om 14.00 uur (tot ca. 15.30 uur)

Aantal deelnemers:
Maximaal 18 personen, wees er snel bij! 
Workshop vindt doorgang bij minimaal 6 deelnemers

Aanmelden: 
Geef je snel op via  info@nairac.nl onder vermelding van workshop Choco en Zo of via 0342-415666

Waar:
Museum Nairac, Brouwerstraat 1 in Barneveld

Kosten: 
€ 5,00 per persoon, inclusief materiaal en limonade/koffie.

Adres en Route


Museum Nairac
Brouwerstraat 1
3771 HA Barneveld
T. 0342-415666
E. info@nairac.nl
R. Uitgebreide routebeschrijving
Volg ons ook op