Museum Nairac - Agenda - Voor kinderen - Dierenboel Voorleesmiddag

Dierenboel Voorleesmiddag

Kom ook naar de 'Dierenboel'-voorleesmiddag 

Is uw kind gek op dieren? Geef hem of haar dan op voor de Dierenboel-voorleesmiddag. Natuurlijk gaan we voorlezen uit een boek waar dieren in voorkomen. We verzamelen in de Bibliotheek en gaan daarna naar Museum Nairac waar een tentoonstelling over dieren te zien is. Maar eerst moeten de kinderen in de Bibliotheek op zoek naar de koffer met het voorleesboek ......

De Dierenboel-voorleesmiddag vindt plaats op woensdag 25 februari en begint om 13.45 uur met de zoektocht naar de koffer met het voorleesboek. Vanaf 14.00 uur zijn de kinderen welkom in het museum voor een rondleiding. Na afloop van deze rondleiding gaat de koffer open en kan het voorlezen beginnen. 

Praktische informatie

De dierenboel-voorleesmiddag is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 7 jaar en is gratis toegankelijk. Ontvangst is in de Bibliotheek te Barneveld. Nadat de koffer is opgespeurd gaat de voorleesvrijwilliger met de kinderen naar het museum. Kinderen mogen eventueel begeleid worden door één ouder die op eigen gelegenheid gratis het museum mag bezoeken. Rond 14.45 uur wordt de middag afgesloten.

Deelnemen aan deze gezellige middagactiviteit? Geef uw kind dan snel op bij de balie in de Bibliotheek te Barneveld of stuur een mail naar  info@bibliotheekbarneveld.nl met daarin de voornaam, achternaam en de leeftijd van uw kind. Indien er een ouder meegaat, dient dit ook vermeld te worden. Aanmelden is mogelijk tot zaterdag 21 februari 2015.

Adres en Route


Museum Nairac
Brouwerstraat 1
3771 HA Barneveld
T. 0342-415666
E. info@nairac.nl
R. Uitgebreide routebeschrijving
Volg ons ook op