Museum Nairac - Agenda - Nu te zien

Nu te zien

Food! Eten in de kunst en design van nu.

Te zien van 3 november 2017 t/m 3 maart 2018

Dit najaar brengt Museum Nairac een inspirerende tentoonstelling met de naam 'Food! Eten in de kunst en design van nu'. Een verrassende combinatie van kunst, vormgeving en inspirerende samenwerkingen. Zonder dat we er erg in hebben worden we in ons dagelijks leven omringd met kunst en design. Denk bijvoorbeeld aan succesvolle samenwerkingen tussen culinaire ondernemers en kunstenaars of illustratoren. 

Museum Nairac schotelt met 'Food! Eten in de kunst en design van nu' een veelgangenmenu voor dat zeker de kunstzinnige trek stilt.  Kunstvormen als fotografie, keramiek, schilderkunst en textiel maar ook prikkelende voorbeelden van hedendaagse vormgeving zijn te vinden op de menukaart. Jong en oud kan de ogen flink de kost geven in deze smaakmakende tentoonstelling, niet alleen liefhebbers van kunst en design maar ook culinair geïnteresseerden. 

In de tentoonstelling is ook het minirestaurant Chez Nairac te vinden waar Le Petit Chef een virtueel dessert serveert. Kortom, een tentoonstelling die niet gemist mag worden.

Museum Nairac toont werk van Tjalf Sparnaay, Marie Cécile Thijs, Artúr van Balen, Joep van der Made, Leendert Masselink, Joyce Overheul, Ronit Baranga, Ineke Otte, Kenne Grégoire, René Smoorenburg en vele anderen.

'Food! Eten in de kunst en design van nu' is onderdeel van een samenwerkingsverband van acht Gelderse musea die onder de noemer 'Gelderse smaken' en wordt financieel ondersteund door de Provincie Gelderland.

Voor rondleidingen kunt u contact opnemen met Geert Remmelts via rondleidingen@nairac.nl.

Adres en Route


Museum Nairac
Brouwerstraat 1
3771 HA Barneveld
T. 0342-415666
E. info@nairac.nl
R. Uitgebreide routebeschrijving
Volg ons ook op