Museum Nairac - Nieuws en actualiteiten - Kinderschilderworkshop 28 december (Volledige versie)

Kinderschilderworkshop 28 december

Kinderschilderworkshop Land Art met Julia Borsboom in Museum Nairac

Ook in de kerstvakantie is beeldend kunstenaar Julia Borsboom weer in Museum Nairac voor haar populaire kinderworkshop. Woensdag 28 december kun je weer onder leiding van Julia als een echte kunstenaar aan de slag. 

Julia neemt je dit keer mee in de wereld van de Engelse Land Art kunstenaar Richard Long. Zijn werken zijn in het museum te zien in de tentoonstelling 'Richard Long| Prenten (nog t/m 4 februari 2017). Richard Long loopt vaak kilometers op een dag, op zoek naar materiaal om kunstwerken in de natuur te maken. Richard fotografeert de kunstwerken en laat ze vervolgens in de natuur achter. 

Samen met Julia kijk je naar de werken van Richard Long. Daarna ga je zelf aan de slag. Achter een echte schildersezel maak je een echt kunstwerk op paneel Natuurlijk mag je na afloop je kunstwerk mee naar huis nemen. Maar wij willen ook graag jouw kunstwerk een week in het museum aan andere bezoekers laten zien. Vind je dat een goed idee, dan kun je een week later jouw werk ophalen.

Wanneer: woensdag 28 december 2016 om 14.30 uur 
(tot ongeveer 16.00 uur)
Waar: Museum Nairac
Leeftijd: vanaf circa 7 tot 12 jaar
Kosten: 5 euro per kind inclusief materiaal en limonade

Geef je snel op via: info@nairac.nl onder vermelding van
'Workshop Julia Borsboom' òf via 0342-415666 (max. 18 kinderen, wees er dus snel bij) .terug | afdrukken | Volledige versie | sitemap