Wij bouwen aan de historie van Barneveld

31 januari 2024 - 01 augustus 2024

Museum Nairac verbouwt. De komende maanden wordt het voorste deel van het museum opnieuw ingericht. De thema's over Barneveld en de afdeling archeologie komen straks nog beter tot hun recht. Door aanpassingen in de presentatie is er straks meer ruimte voor wisselende presentaties en is er meer aandacht voor het verleden van Barneveld. 

Het museum blijft open. De herinrichting wordt gedaan in etappes, waardoor het museum zoveel mogelijk toegankelijk is voor publiek. De vaste wisseltentoonstelling in de nieuwe aanbouw blijft gedurende de verbouwing te bezoeken. De thema's van Barneveld en de archeologie afdeling zijn de komende maanden deels toegankelijk. 

Tijdens de verbouwing krijgt u 50% korting op een toegangskaartje en een gratis kop koffie of thee. Daarnaast ontvangt u een kortingskaart van 50% voor een volgend bezoek. Houders van de museumjaarkaart hebben gratis toegang en krijgen ook een gratis kop koffie of thee. 

Op de foto ziet u de verbouwing uit de jaren '70. Ook toen werd de brouwerij verbouwd om het verleden van de regio te presenteren. De foto is afkomstig uit de fotocollectie van de Gemeente Barneveld.