Wij bouwen aan de historie van Barneveld

31 januari 2024 - 07 september 2024

Museum Nairac verbouwt. De komende maanden wordt het voorste deel van het museum opnieuw ingericht. De thema's over Barneveld en de afdeling archeologie komen straks nog beter tot hun recht. Door aanpassingen in de presentatie is er straks meer ruimte voor wisselende presentaties en is er meer aandacht voor het verleden van Barneveld. 

Het museum blijft open. De wisseltentoonstelling Albrecht Genin | Ocean Stories in de nieuwbouw blijft gedurende de herinrichting wel te bezoeken De thema's van Barneveld en de archeologie afdeling zijn vanaf dinsdag 19 maart niet meer toegankelijk. De thema's over Barneveld zijn vanaf de zomer in een nieuwe opstelling te bekijken. 

Tijdens de verbouwing krijgt u 50% korting op een toegangskaartje en een gratis kop koffie of thee. Daarnaast ontvangt u een kortingskaart van 50% voor een volgend bezoek. Houders van de museumjaarkaart hebben gratis toegang en krijgen ook een gratis kop koffie of thee. 

Op de foto ziet u de verbouwing uit de jaren '70. Ook toen werd de brouwerij verbouwd om het verleden van de regio te presenteren. De foto is afkomstig uit de fotocollectie van de Gemeente Barneveld.